Ανακοίνωση για τον Αγιασμό σχ.έτους 2020-21

Τη Δευτέρα  14-9-2020 και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός του 3ου και 13ου Δημ. Σχολείου (σύμφωνα με την με αρ.Πρωτ.:Φ7/118240/Δ1 εγκύκλιο του Υπουργείου, η οποία ισχύει ειδικά για φέτος) και χωρίς την παρουσία γονέων στον προαύλιο χώρο του σχολείου, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αντιπροσωπία εκπαιδευτικών θα είναι στις αυλόπορτες απο τις 10:00 π.μ. και θα προωθεί τους μαθητές στις αίθουσες τους, όπου θα τους περιμένουν οι δάσκαλοι των τμημάτων.

Οι μαθητές καλό είναι να έχουν μαζί τους τσάντα για την μεταφορά των βιβλίων, και απαραιτήτως να φέρουν μαζί τους μάσκα γιατί είναι υποχρεωτική.

Αποχώρηση των μαθητών στις 11:30 π.μ.

Το ολοήμερο θα λειτουργήσει απο Τρίτη 15-9-2020 και μέχρι να ξεκινήσουν τα Σχολικά Γεύματα, για τα οποία δόθηκε παράταση, η σίτιση των μαθητών θα γίνεται με φαγητό που θα φροντίζουν οι γονείς/κηδεμόνες.

Αγαπητοί γονείς και μαθητές του σχολείου μας, η φετινή χρονιά σίγουρα δε θα είναι μια εύκολη χρονιά, λόγω της πανδημίας, αλλά εκπ/κοί, γονείς και μαθητές καταφέραμε πολλά και θα τα καταφέρουμε για άλλη μια φορά.

 

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!